Sommersesong

Sola skinner ute om dagen og snøen smelter. Det betyr at sleden kan settes vekk og vi må begynne å tenke på sommersesongen. Vi er godt i gang med planleggingen for sesongen. Tror vi har en meget spennende og lærerik sesong foran oss. Det blir faktisk ganske mye nytt for oss i år. Det er jo 10 – 11 år siden vi holdt på med hundekjøring. Og i fjor hadde vi bare to hunder, som gjorde at vi ikke måtte planlegge like mye som i år. For i år har vi fire hunder foreløpig! Det betyr at vi må ha mer utstyr og mer planlegging. Men jeg vet at dette ikke ernoe problem. For vi har jo gjort dette før! Det er så godt å ha hunder igjen, går aldri lei di. De er mine bestevenner 🙂

 

Vinteren 2015 er planen at jeg skal kjøre to løp. Så det er bare å sette i gang treningen! Gaia (7 år), Tina (7 år) og Lotta (1 år) skal bli med som løpshunder, mens vår gode Vita (12 år) må bli pensjonist.

Det er jo ikke helt fritt for snø enda, noen plasser er det jo ganske mye snø også. Så vi får ikke startet å trene helt enda, men det blir ikke lenge til! Hundene bor her utenfor oss om vinteren og om sommeren flytter vi dem til setra der de bor med familien. Det er også der vi trener. Området heter Erlia. Supert å bare kunne sele på hundene og dra rett ut av gården, når du vil 🙂 Hundene stor koser seg på setra, og som sagt er vi dere hele tiden.

Målet for i år er rett og slet å trene systematisk, trene faste dager. Men, det er jo ikke bare trening, vi skal jo ha det  gøy med hundene også da! Jeg ser virkelig frem til sesongen og gleder meg 🙂 Kommer nok til å dele bilder her fra treningene våre!

Ha fortsatt en fin, fin kveld 🙂

Marie Elven

Legg igjen en kommentar